Us convidem a participar el proper dimecres 31 d’agost a la propera Jornada de Sindicalisme i Hostaleria on farem la presentació de la Secció de Treballadores d’Hostaleria, aprovada amb l’objectiu de formar les afiliades del sector i impulsar l’organització dins del lloc de treball.

L’Hostaleria que en l’actualitat es una àrea de gran pes econòmic, es sustenta amb la precarietat laboral de les treballadores: amb contractes temporals que avalen acomiadaments de baix cost, amb convenis d’empresa que aproven sous que no arriben al salari mínim interprofessional, amb hores extres que no estan cotitzades a la Seguretat Social. En definitiva amb unes condicions de vida precàries dels i les treballadores.

%

% del P.I.B. català sector Hostaleria i Turisme

La lluita entre treball i capital es constant. Des de la CNT sabem molt bé que si no existeix resposta davant les maniobres d’abaratiment de la mà d’obra que la classe patronal pregona per el seu propi benefici, la situació seguirà sense canviar.

Per aquest motiu creiem que la creació de seccions sindicals son necessàries, no només per reivindicar la nostra dignitat com a persones i treballadores, sinó també per a comunicar a les nostres companyes que la transformació individual és alimentada amb la transformació col·lectiva i que si lluitem pels nostres drets estem cultivant un futur diferent per a totes.

Us esperem a totes i tots el dia 31 d’agost a les 17 hores al local de la Negreta.
Carrer Nou de Sant Francesc 21, Barri Gòtic.

Secció Sindical d’Hostaleria
Sindicat d’Oficis Varis de Barcelona de la CNT