El passat dimecres 28 de juny, desenes de persones ens vam concentrar en solidaritat amb el poble d´Oaxaca. Durant la concentració es van repartir centenars d´octavetes informant de la lluita que estan duent a terme els mestres a la regió d´Oaxaca (Mèxic) contra la privatització de l’educació pública.

Aixi mateix, durant la concentració també es va manifestar la solidaritat amb les lluites d´altres pobles ( Sahara, Kurdistan, etc ) i la necessitat que des de casa nostra ens solidaritzem amb les mateixes. En aquest sentit, es va informar de la Manifestació Internacionalista convocada per aquest dijous a Barcelona.

Per concloure l´acte, es va llegir un comunicat de solidaritat amb el poble d´Oaxaca. Des d´aquesta assemblea, animem a totes les persones de la nostra comarca a solidaritzar-se amb tots aquells pobles i persones que lluiten contra la barbàrie capitalista.

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental

Fotografia: Assemblea Llibertària del Vallès Oriental