Amb aquesta sentència la NO-JUSTÍCIA còpia de dalt abaix el relat inicial de la fiscalia de fa gairebé 6 anys. Continuen sense provar-se les acusacions de la fiscalia. Es donen com a Fets Provats incongruències i fets que durant el judici van quedar, com a mínim, en dubte. Es desestimen les proves de la defensa. S’apliquen diferents penes pels mateixos delictes en diferents temps i segons quins pactes. En definitiva, la jutgessa es dedica a excusar les actuacions de la Policia en les càrregues del 14N més que a verificar objectivament els fets pels que s’acusa a Jorge i Pablo.

La NO-JUSTÍCIA llança un missatge clar: vivim en un Estat de Dret en el que és perillós pretendre que pots defensar la teva innocència… mentre la fiscalia es pot permetre el luxe de no demostrar l’acusació. Un exemple més de la deriva actual del poder judicial.

I ara què?. Des d’el principi coneixem la innocència de Jorge i Pablo i continuem lluitant com ho hem fet durant gairebé 6 anys. Això no ha acabat, ni molt menys. Ha començat per totes nosaltres una nova fase. A nivell legal comença el període de recursos a instàncies superiors. Mentrestant seguim fent crides a la mobilització social i convoquem una manifestació en protesta per aquesta sentència pel proper dissabte, 8 de setembre, a les 18:30 als nous jutjats de Logroño (c/Murrieta 45-47).

Després de l’impacte d’aquesta sentència som conscients que el suport mutu i la solidaritat han de fer-se visibles més que mai. Més enllà de les xarxes socials i les converses de bar. La societat riojana ha de ser un exemple de cura col·lectiva i indignació davant la NO-JUSTÍCIA. Si la justícia no ens cuida, haurem de cuidar-nos entre nosaltres.

Agraïm el suport immediat i les mostres d’estima que s’han rebut des que s’han conegut les condemnes. Recordem també a la resta de companyes activistes que pateixen o han patit represàlies de la No-JUSTÍCIA. Ens segueixen donant la raó i motius per seguir unides tot i que ens vulguin en soledat.

Si toquen a una ens toquen a totes.

Plataforma Stop Represión La Rioja
plataformastoprepresionlarioja@gmail.com