Pino Componentes S.L, empresa del Vallès Occidental dedicada a la fabricació de peces d´automoció va acomiadar fulminantment a dos treballadors el 17 de Febrer, després que aquests repartissin octavetes informatives a les plantes de Polinyà i les Borges Blanques denunciant la precarietat i inseguretat laboral de centre de producció de Rubí.

Dilluns 13 i divendres 17 de Febrer, dia dels acomiadaments, els treballadors repartien octavetes a les seus que l´empresa té a Polinyà i a Les Borges Blanques, a Lleida, denunciant les condicions de producció de la planta de Rubí.

El Sindicat CNT, del que formen part els acomiadats, denuncia que la gerència de l´empresa no ha consentit que la secció sindical aconseguís fa uns mesos la regularització dels contractes temporals en frau de llei a la planta de Rubí i denuncia la imposició de més de 30 sancions als seus afiliats des de la creació de la secció sindical formada per gran part de la plantilla de taller de Rubí.

CNT, que denunciarà l’empresa per persecució sindical ha anunciat també que començarà una campanya per aconseguir la readmissió dels dos acomiadats.

Pino Componentes S.L fabrica peces d’automoció per a grans marques de cotxes com Seat o Audi.