Presentació llibre “Per un canvi d’hàbits anarquisme i municipalisme al segle XXI.

Lloc: Agora Juan Andrés Benitez, diumenge 28 de abrild de 2019 a les 12 hores. Aurora/Riereta  Barcelona

Manel Aisa Pàmpols: Per un canvi d’hàbits Anarquisme i municipalisme al segle XXI. edita El Lokal Barcelona 2019,  136 Pàg. 10 €uros

Quan estic a punt d’acabar aquest treball, més o menys com a continuïtat d’un petit escrit presentat al centenari de la CNT l’any 2010,  … ara final d’any 2018 … espero que estigui basada com a mínim en el debat com a necessitat de canviar alguna cosa, les actituds si més no, com diuen “cambiar, por tanto, no es una opción sino una necesidad imperativa… La producción de necesidades” … “La metròpolis de Barcelona cap a la justicía climàtica”. Soc molt conscient que per afrontar l’emergència climàtica realment faran falta una sèrie de condicionants que en aques moment no existeixen.