CNT Pineda de Mar – http://pinedademar.cnt.es/archive/2023-04-16/SEGUNDA_MESA_INFORMATIVA_RESID

 

[CAT]

NOTA DE PREMSA

Aquesta matinada assolellada del dissabte 15 d’abril, la CNT ha muntat la segona taula informativa a la confluència de l’avinguda Costa Brava amb Can Feliciano de la localitat de Malgrat de Mar (Barcelona).

Durant les tres hores que el sindicat anarcosindicalista ha ocupat la via pública amb una carpa, s’han repartit 150 fulletons informatius sobre el conflicte que el sindicat de la CNT de Pineda de Mar i Comarques manté amb la direcció de la Residència Nazaret, després que fos acomiadada injustament una treballadora d’aquesta residència geriàtrica malgratenca. Utilitzant mentides i falsedats, després que ella denunciés a la direcció de la residència Nazaret per obligar-la a treballar tots els festius, des d’agost a gener de 2023, sense cap compensació. A més de la denúncia davant el jutjat social, també hem interposat denúncia a la Inspecció de Treball de Barcelona.

D’altra banda, també s’han recollit firmes en solidaritat amb la treballadora, veïna de Malgrat, a aquestes cal sumar les signatures que s’estan recollint per via telemàtica a la plataforma Change org: https://chng.it/9DxYYxGG. Durant l’acte hem comprovat la simpatia, la solidaritat i el suport de familiars dels i les residents de la Residència Nazaret i de la ciutadania, en general, de la localitat de Malgrat de Mar.

Des del nostre sindicat, volem agrair el suport dels companys i les companyes de la CNT de Premià de Mar i de la comarca. També, volem agrair totes les mostres arribades de tota la geografia espanyola així com de la ICL-CIT.

Volem deixar clar a l’empresa que no ens aturarem fins que la nostra companya sigui readmesa al seu lloc de treball i que tingui unes condicions laborals dignes.

SI ENS TOQUEN A UNA, RESPONEM TOTES!!
READMISSIÓ COMPANYA ACOMIADADA!!

 

[CAST]

NOTA DE PRENSA

Esta mañana soleada del sábado 15 de abril, la CNT ha montado la segunda mesa informativa en la confluencias de la avenida Costa Brava con Can Feliciano de la localidad de Malgrat de Mar (Barcelona).

Durante las tres horas que el sindicato anarcosindicalista ha ocupado la via publica con una carpa, se han repartido 150 hojas informativas sobre el conflicto que el sindicato de la CNT de Pineda de Mar y Comarcas mantiene con la dirección de la Residencia Nazaret, después de que fuese despedida injustamente una trabajadora de dicha residencia geriátrica malgratenca. utilizando mentiras y falsedades, después de que ella denunciara a la dirección de la residencia Nazaret por obligarla a trabajar todos los festivos, desde agosto a enero de 2023, sin compensación ninguna. Además de la denuncia ante el juzgado de lo social, también hemos interpuesto denuncia en la Inspección de Trabajo de Barcelona.

Por otra parte, también se han recogido firmas en solidaridad con la trabajadora, vecina de Malgrat, a éstas hay que sumar las firmas que se siguen recogiendo por vía telemática en la plataforma Change org: https://chng.it/9DxYYxGG.
Durante el acto hemos comprobado la simpatía, la solidaridad y el apoyo de familiares de los y las residentes de la Residencia Nazaret y de la ciudadanía, en general, de la localidad de Malgrat de Mar .

Desde nuestro sindicato, queremos agradecer el apoyo de los compañeros y las compañeras de la CNT de Premia de Mar y de la comarca. También, queremos agradecer todas las muestras llegadas de toda la geografía española así como de la ICL-CIT.

Le queremos dejar claro a la empresa que no vamos a parar hasta que nuestra compañera sea readmitida en su puesto de trabajo y que tenga unas condiciones laborales dignas.

¡¡ SI NOS TOCAN A UNA RESPONDEMOS TODAS !!
¡¡ READMISIÓN COMPAÑERA DESPEDIDA !!